FIRA DELS SOMNIS BALAGUER 2024

Una festa amb l’únic objectiu de lluitar contra el càncer infantil i juvenil que sota el lema “investigació avui, salut per demà” destinarà tota la recaptació a la investigació de dianes terapèutiques contra aquesta malaltia.

FIRA DELS SOMNIS BALAGUER 2024

Recaptat:

€550
2%
Queden 263 dies
Objectiu: €25,000
1 Donacions

La meva història

La VII Fira dels somnis de 2023 va aconseguir recaptar més de 25000 euros per la investigació i la lluita contra el càncer infantil. Gràcies de tot cor a tots i totes els/les que ho vàreu fer possible!

Però el càncer infantil no s'atura i és per això que el proper 5 de maig de 2024 hi tornem! 
Torna la VIII FIRA DELS SOMNIS CONTRA EL CÀNCER INFANITIL a Balaguer que sota el lema "investigació avui, salut per demà" destinarà tota la recaptació a la investigació de dianes terapèutiques contra aquesta malaltia que durà a terme el grup d'investigació i recerca en càncer infantil del VHIR de l'hospital de la Vall d'Hebron. 
Paral·lelament els nostres esforços continuaran amb l'objectiu de sensibilitzar la població en general i concretament a tots els escolars, de la realitat del càncer infantil i del principi de solidaritat envers els afectats i les seves famílies. 

Us esperem a Balaguer el proper diumenge 5 de maig per tal de que la VIII Fira dels Somnis segueixi sent un referent de solidaritat al nostre país. 
 
VIII Cursa i caminada dels Somnis, la cursa solidària més gran de les terres de Lleida, exhibicions, món del motor, gegants i capgrossos, batucades, dansa, música en directe, màgia, teatre i un munt de sorpreses més t'estaran esperant. 

No deixis que t'ho expliquin i participa. 
AJUDA'NS A FER-LA BEN GROSSA UNA ALTRA VEGADA!
LA CAUSA S'HO VAL!
Més informació:
https://firadelssomnis.cat/ 
info@firadelssomnis.cat
tel: 973 451 555
@firadelssomnis

Fer Play

€550.00

Donatiu Fira dels Somnis Balaguer 2024

9/5/23, 10:00 PM