Converteix la teva idea en solidària!

Un aniversari, un esdeveniment esportiu, un casament o un espectacle es poden convertir en actes solidaris per sensibilitzar el teu entorn i contribuir a finançar projectes de Vall d'Hebron.

Comparteix-ho i ajuda a recaptar més

  • Compartir la campanya a Facebook. La plana s'obrirà en una nova finestra
  • Compartir la campanya a Twitter. La plana s'obrirà en una nova finestra
  • Compartir la campanya a Whatsapp. La plana s'obrirà en una nova finestra

Les teves preguntes

Pel fundraiser

Una iniciativa solidària és una acció  de captació de fons que organitza una persona, un grup de persones, una empresa o una entitat que, través de la creació d’aquesta, mobilitza el seu entorn per contribuir econòmicament a la causa solidària amb la que es vincula.

Qualsevol que en tingui ganes! Una persona, un grup d’amics, una empresa gran o petita, una entitat, associació o fundació... no hi ha cap condicionant! Qui vulgui impulsar una acció solidària a benefici de la Vall d'Hebron per contribuir a la millora de la qualitat de vida dels pacients, per investigar amb l'objectiu de trobar cura pels pacients que avui no tenen tractament i per minimitzar els efectes secundaris dels tractaments actuals. El més important, tenir-ne ganes!

Per crear un repte solidari caldrà seguir els passos indicats a la plataforma (apartat pasos a seguir). Per començar caldrà pensar quin tipus d’iniciativa t’agradaria organitzar, marcar-te un objectiu econòmic, escollir una imatge que el representi i explicar breument en que consistirà.

 

Ho pots registrar tot a la plataforma i un cop validat, ja pots començar a recaptar!

Si, però haurà de ser el logo específic per a iniciatives solidàries que et facilitarem per correu electrònic un cop validada la iniciativa. Contacta’ns a iniciatives@vhebron.net si tens qualsevol dubte.

Compartint el link del teu repte amb els teus amics, familiars i coneguts a través dels diferents canals de difusió. És la manera de fer-ho arribar a més gent i aconseguir més donatius! Fes que circuli!

Pel donant

Sí, pots col·laborar amb totes les campanyes que vulguis. Fes servir el cercador de campanyes per trobar les que més et puguin interessar!

Si, tota persona que realitzi un donatiu rebrà per correu electrònic el certificat de desgravació fiscal del donatiu realitzat. Podran desgravar-se el 80 % de l'aportació fins a un màxim de 150 €. (Tot el que superi aquesta quantitat té una desgravació del 35 %).

Crea la teva iniciativa solidària