YOGAIA PER L'ELA

El cap de setmana del 13 i 14 de maig, l'espai de ioga YOGAIA fa 10 anys i ens reunirem per practicar i celebrar. L'import íntegre de la reserva de totes les activitats i també el que es reculli per aquesta via seran donatiu per la investigació de l'ELA

YOGAIA, espai de ioga

Recaptat:

€1,300
130%
Acabada
Objectiu: €1,000
15 Donacions

La meva història

Sóc la Mariona de Yogaia, sòcia fundadora de la cooperativa que agrupa l'espai de pràctica del ioga a l'eixample de Barcelona. El projecte va néixer ara fa 10 anys i des de llavors ens hem dedicat a compartir el ioga en sessions diàries, a la formació de professors i també a la venda d'articles per la pràctica.

Al maig del 2021, el meu germà Kiku va ser diagnosticat d'ELA, una malaltia que avui en dia no te cura ni tractament i que ha capgirat la seva vida i la de les persones que l'estimem.

Al costat de la duresa del diagnòstic i de la cruesa de la gradual pèrdua de mobilitat, hem vist néixer també una relació amb la vida plena de força, serenor, alegria genuïna i profunda saviesa que ens enforteix a totes.

La celebració dels deus anys de Yogaia ens ha semblat un bon moment per recollir fons que puguin impulsar la investigació de l'ELA i donar continuïtat a la jornada que va organitzar ell amb el nom de JUGATELA al setembre passat.

Quan una malaltia tan desconcertant es fa present i ni els metges especialistes saben com tractar-la, la possibilitat de recollir recursos destinats a la investigació és una font immensa d'esperança.

Els malalts d'ELA i els familiars agrairem de tot cor la vostra ajuda.

Sabem que la malaltia i el patiment formen part intrínseca de la vida, acompanyar-nos les unes a les altres amb la màxima estimació és el que ens permetrà seguir el camí amb fortalesa.

Contribuir en la mesura de les nostres possibilitats a que els investigadors puguin trobar un nou tractament i cura, ens farà créixer com a família col·lectiva que som.

Moltíssimes gràcies per fer-ho possible

YOGACOOP, S.C.C.L

€650.00

Donació per Yogaia per L'ELA

6/1/23, 10:00 PM

Bea Cuende Negra

€100.00

5/23/23, 9:15 AM

Elena y Javier

€50.00

.

5/14/23, 3:58 PM

Roser Costa

€30.00

5/14/23, 9:42 AM

Anònim

€5.00

5/10/23, 4:03 PM